Meld uw innovatie aan en win de prestigieuze Innovation Award ZHZ 2019

Veel animo voor partnerdiner Innovation Award met Mona Keijzer
24 januari 2019
Interview juryvoorzitter Kees-Jan Mes Innovation Award ZHZ
22 februari 2019

Innovaties verdienen het om voor het voetlicht gebracht te worden

Met de jaarlijkse uitreiking van de Innovation Award ZHZ willen de organiserende partijen een positieve bijdrage leveren aan het zelfbewustzijn van de innovatieve bedrijven en organisaties in de regio en de gezamenlijke innovatiekracht stimuleren en vergroten. Omdat innovaties het verdienen om voor het voetlicht gebracht te worden, roept secretaris van de stichting Arie van den Herik bedrijven in de regio op om zich aan te melden.

“De prijs is een aanmoediging en stimuleert en motiveert bedrijven om door te gaan met innoveren en hun innovaties aan de buitenwereld te tonen. De prijs genereert veel positieve publiciteit en het geeft energie om verder te gaan met de innovatie. Meerdere winnaars en genomineerden hebben aangegeven dat de deelname aan de Innovation Award ZHZ hen geen windeieren heeft gelegd en zelfs meer business gegenereerd heeft. De Innovation Award ZHZ is een prestigieuze prijs voor innovaties die regionaal geworteld zijn en die van betekenis zijn voor deze regio, zowel economisch als maatschappelijk.”

Van den Herik geeft aan dat de innovaties heel divers mogen zijn. En voor bedrijven die een drempel ervaren om zich aan te melden, heeft de stichting een nieuw concept. Van den Herik: “Voor bedrijven die zich afvragen of hun innovatie aan de eisen voldoet of het lastig vinden om de gevraagde informatie goed op papier te krijgen, kom ik graag langs voor uitleg of ondersteuning.”

Wordt u de opvolger van toonaangevende winnaars zoals Cofano, BFT Transport, IV Engineering en Netics? De Stichting Ondernemersprijzen Nederland roept ondernemers in Zuid-Holland Zuid (Drechtsteden, Molenlanden, Hoeksche Waard en Gorinchem) op potentieel winnende innovaties aan te melden bij Arie van den Herik: secretaris@innovationawardzhz.nl /06 51508417

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy policy | Sluit
Instellingen