Amega Superstage aangeboden tijdens Innovation Award ZHZ 2019

Innovation Award 2019

Amega Superstage aangeboden tijdens Innovation Award ZHZ 2019

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Naast de uitreiking van de Innovation Award ZHZ, werd er op 22 mei 2019 ook de Amega Super Stageplaats aangeboden. De leerling die opvalt vanwege de uitermate goede inzet op school krijgt letterlijk de kans om alle hoeken en gaten van het bedrijf te leren kennen. Een mooie kans om de vele facetten van het autobedrijf te ontdekken.

Betrokken ondernemen is belangrijk voor Amega. Om kennis te delen en zo de toekomstige generatie verder te ontwikkelen. Voor veel opleidingen zijn zij erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor alle opleidingsniveaus aan. Amega vindt het zo belangrijk om te investeren in jong talent dat zij de Amega Superstageplaats heeft geïntroduceerd. Een innovatieve manier om jong talent verder te helpen, te interesseren in techniek en te behouden voor de regio.

Wat houdt de Amega Superstage in? Dat degene die hem wint de kans krijgt om letterlijk alle hoeken en gaten van het bedrijf te leren kennen. Hij of zij loopt mee met medewerkers van alle afdelingen die Amega in huis heeft. Van planning, tot verkoop, van werkplaats tot marketing. Zelfs een dagje bij de directie aan tafel behoort tot de mogelijkheden. In een video voorafgaand aan de bekendmaking van de Super stageplaats lichtte de winnaar van vorig jaar, Raymond van Driel, meer toe over de Superstage. En dat smaakte naar meer.

De jury van de Superstageplaats bij Amega kon niet kiezen tussen twee talentvolle leerlingen. Terrence Wildenberg en Jamie van der Waal kregen daarom allebei een Superstage aangeboden door Suzanne Kuiper, HR directeur van Amega. De trotse woorden van Kuiper deden de twee leerlingen op het podium zichtbaar goed, stralend namen zij de bloemen de cheques in ontvangst.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen