Da Vinci College MBO-prijs 2018

Innovation Award 2018

Da Vinci College MBO-prijs 2018

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Behalve de uitreiking van de Innovation Award ZHZ waren er die avond nog meer prijzen, zoals de Da Vinci College MBO-prijs voor een MBO-student van het Da Vinci College die een uitmuntende prestatie op zijn leerbedrijf heeft geleverd. Uit handen van burgemeester Wouter Kolff van de gemeente Dordrecht ontving Ilirian Citaku een cheque ter waarde van € 250,-.

Succesvolle stage

Ilirian Citaku vervult een succesvolle stage bij Tekenplus, een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat zich sterk maakt om het beheer en onderhoud van gebouwen eenvoudig en betaalbaar te maken. Ilirian is een tweedejaarsstudent die zich met veel enthousiasme stort op een carrière van bouwkundig tekenaar. Tijdens de stage draait hij mee als volwaardig teamlid. Een prestatie voor een tweedejaars student.

Eervolle vermelding

Een eervolle vermelding was er voor Sullaiman Jalloh en Wali Yaacoubi. Zij onderscheiden zich door hun enorme nieuws- en leergierigheid. Ze zijn erg gemotiveerd om door te stromen naar niveau 2 en kiezen bewust voor de bouw en duurzaam bouwen. Enthousiast bouwen ze mee aan Natuurhuis in Zwijndrecht helemaal gemaakt van restmateriaal of hergebruikt hout. Burgemeester Kolff en Marloes de Vries van het Da Vinci College gaven aan trots te zijn op deze leerlingen die ambitie tonen en daarom terecht letterlijk in het zonnetje werden gezet.

Meest innovatieve mbo-school in Europa

Het Da Vinci College is uitverkozen tot meest innovatieve mbo-school in Europa. Dat het Da Vinci College een vooruitstrevende school is wordt wel onderstreept door de uitreiking van de MBO-prijs.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen