Da Vinci MBO-award 2017

Innovation Award 2017

Da Vinci MBO-award 2017

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Uit handen van wethouder en lid van het Drechtsteden bestuur Anouk van Eekelen ontvingen Jeroen Meijers en Sharon van Emmerik de Da Vinci MBO-award 2017. De derdejaars studenten van de opleiding grafisch vormgeven bij het domein Art & Design van de sector Techniek & Media waren samen genomineerd omdat ze tijdens hun studie al samenwerken in hun bedrijf Nova Works. Het bedrijf bestaat inmiddels een jaar en is ontstaan uit de samenwerking van deze twee studenten tijdens een opdracht op school.

Aantoonbaar ondernemend

De veelbelovende studenten wonnen de prijs omdat ze tijdens hun studie al actief zijn als ambassadeur, internationale ervaring hebben door de Taitaja Skills Heroes wedstrijd in Helsinki en aantoonbaar ondernemend zijn in hun eigen bedrijf. Sharon is het creatieve brein van het bedrijf. Naast ontwerpen fotografeert ze en maakt ze video’s. Bijzonder aan haar is dat ze haar eigen beelden direct kan inzetten bij haar grafische ontwerpen. Ze beheerst de skills om haar creativiteit direct toe te passen in haar werk en dat te delen. Jeroen is een front end designer. Zijn kracht is dat hij kan ontwerpen en coderen. Een unieke, innovatieve combinatie van vaardigheden, waardoor hij regelmatig gevraagd wordt door ontwerpbureaus. In het bedrijf Nova Works is hij de interactief vormgever, doet de klantcontacten en is hij de specialist in de technische aspecten.

De jeugd heeft de toekomst

Behalve de twee excellente studenten verdiende ook hun docent Peter Vogelaar als het succes achter de twee studenten een bloemetje. “Door samen stage te lopen en samen te werken versterk je elkaars kwaliteiten. Dat is ook innovatief zijn,” zei hij over de winnaars van de Da Vinci MBO-award 2017. De woorden van Anouk van Eekelen waren eveneens lovend. “De jeugd heeft de toekomst en dan is het mooi om te zien dat ze kansen durven te pakken en lef durven te tonen in deze iets te bescheiden regio.”

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen