Draagt u de Innovation Award ZHZ ook een warm hart toe?

Logo Innovation Award

Draagt u de Innovation Award ZHZ ook een warm hart toe?

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Zonder innovatie geen vooruitgang. Blijven vernieuwen om verder te komen is een must voor ondernemers. Tijdens de Innovation Award ZHZ wordt daar jaarlijks bij stilgestaan.

De organisatie van de Innovation Award ZHZ is in handen van Stichting Ondernemersprijzen Nederland, een samenwerking tussen Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS.  Deze stichting zet zich in voor het organiseren en promoten van de Innovation Award ZHZ zonder enig winstdoel.

Een vakjury bepaalt wie van de genomineerden zich op het gebied van innovatie het meeste heeft onderscheiden. Draagt u de Innovation Award ZHZ ook een warm hart toe? En vindt u het belangrijk dat op deze wijze de Drechtsteden als vooruitstrevende regio wordt geprofileerd? Draag dan een steentje bij door middel van sponsoring. Ondersteuning kan door middel van verschillende pakketten: Basis, Goud of Key-sponsor op maat. Lees er alles over op www.innovationawardzhz.nl. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie en wie weet mogen wij u als sponsor begroeten tijdens de uitreiking van de Innovation Award ZHZ op woensdag 14 juni in het Postillion Hotel Dordrecht.

E: secretaris@innovationawardzhz.nl
I:  www.innovationawardzhz.nl

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen