Gertjan Janse wint MBO-award

Innovation Award 2016

Gertjan Janse wint MBO-award

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Met het innoveren van een gietpan wist student Mechatronica bij het Da Vinci College Gertjan Janse de MBO-award binnen te slepen. Naast de award ontving hij ook een geldprijs voor zijn uitmuntende prestatie bij zijn leerbedrijf Nedstaal.

Nedstaal in Alblasserdam is een producent van klantspecifieke staalproducten. Gertjan kreeg de stageopdracht om het branderbesturing systeem van de gietpan te moderniseren. Daarbij heeft hij de volledig conventionele installatie omgezet naar aansturing vanuit een PLC. Hij heeft daarbij ontwerp en uitvoering zelfstandig aangepakt.

Namens het Da Vinci College reikte Marloes de Vries de prijs uit aan Gertjan. Ze gaf aan trots te zijn op studenten van het Da Vinci College die op enthousiaste wijze samenwerken met het bedrijfsleven. Zo ook Gertjan Janse die als tweedejaars BOL4 student indruk op de jury maakte met zijn doorzettingsvermogen en technische knowhow. Samen met zijn begeleider van Nedstaal is er een bijzondere prestatie geleverd! Door de toepassing van nieuwe innovatieve technieken ontstond er een soort van “tweerichtingsverkeer”. Zowel de stagiair als de medewerkers van het betreffende bedrijf werden er wijzer van. 

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen