Holland Warmte wint eerste editie Innovatie Award

Innovation Award 2014

Holland Warmte wint eerste editie Innovatie Award

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Holland Warmte won de prestigieuze prijs met de Maritime Booster, de kleinste professionele olie gestookte ketel ter wereld.

De Maritime Booster heeft alle aspecten van een innovatie

Holland Warmte nam het op tegen de genomineerden Scheepswerf Hoebée B.V. Met hun ontwerp van een nieuwe helling en advies- en ingenieursbureau Iv-Groep voor hun bijdrage aan het sluizencomplex van het Tweede Panama-kanaal. Van de drie genomineerde bedrijven, maakten studenten van het Da Vinci college promotievideo’s. Volgens juryvoorzitter Sjef van Dooremalen was de keuze tussen de genomineerden niet eenvoudig. “Uiteindelijk heeft het de doorslag gegeven dat er in de Maritime Booster alle aspecten van een innovatie tot uitdrukking komen. Zo heeft de Maritime Booster veel nieuwe principes in huis, is er hard aan gewerkt in teamverband en blijft het product zich innoveren waardoor de Maritime Booster bijvoorbeeld nu een stuk milieuvriendelijker is dan bij het eerste ontwerp”, aldus de juryvoorzitter die voorheen werkzaam was bij IHC Merwede.

Organisatoren Werkgevers Drechtsteden en het zakenplatform Drechtsteden Business willen via deze weg Holland Warmte feliciteren met deze mooie prijs.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen