Innovatie Award 2016

Logo Innovation Award

Innovatie Award 2016

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Op woensdag 25 mei 2016 vindt tijdens een feestelijk event de uitreiking plaats van de derde editie van de Innovatie Award!

De Innovatie Award is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS en mag zich inmiddels verheugen in een breed draagvlak bij bedrijven, instellingen en de regionale en lokale overheden. Dit komt onder meer tot uiting in een breed samengesteld bestuur, een deskundige jury, een collectief van kennispartners en een ervaren Raad van Toezicht.

Na de succesvolle edities van 2014 en 2015 zet de organisatie in 2016 de volgende stap. Dit manifesteert zich in een hechte samenwerking met Aerospace meets Maritime en de Techniek-/Innovatieweek!

Naast de uitreiking van de Innovatie Award, zijn er ook weer prijzen voor MBO-studenten die een uitmuntende prestatie op hun leerbedrijf hebben geleverd. Da Vinci College en Metalent zijn partners hierbij. Tevens worden namens NexTech enkele scholarships uitgereikt, deze studiebeurzen zijn een financiële injectie voor de technische studie van leerlingen HAVO-VWO.

De innovatie kan een product, dienst of samenwerkingsverband zijn. En zowel technologisch als niet-technologisch van aard. Bij technologische innovatie gaat het om het vernieuwen dan wel sterk verbeteren van producten, diensten of de processen waarmee producten en diensten worden voortgebracht. Van niet-technologische innovatie is sprake bij vernieuwingen in de organisatie of de samenwerking tussen organisaties.

Meer weten over de uitreiking van de Innovatie award 2016?
Zie www.innovatieawarddrechtsteden.nl

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen