Meld uw bedrijf aan voor de Innovation Award ZHZ 2020

Innovation Award 2019

Meld uw bedrijf aan voor de Innovation Award ZHZ 2020

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Op woensdag 30 september 2020 is het weer zover. Inmiddels voor de zevende maal wordt op deze datum de Innovation Award ZHZ uitgereikt. Een feest voor allen die de regio Zuid Holland-Zuid en innovatie een warm hart toedragen. Het gaat er ieder jaar weer spannend aan toe.

Innovatie is de levensader van een onderneming. Immers, alles is in verandering, het moet steeds beter en eff ectiever. Bedrijven die innovatie hoog op de agenda hebben staan doen het significant beter. Daarom staat deze prestigieuze award ook zo in de belangstelling van overheid en bedrijfsleven. Wie gaat in 2020 met de eer strijken? U wellicht? Meld u aan! De prijsuitreiking zal plaatsvinden op een sfeervolle locatie in Dordrecht. Het belooft een mooie happening te worden met veel netwerk mogelijkheden en volop contactmomenten.

De Innovation Award ZHZ is eigenlijk niet meer weg te denken uit de regio ZHZ. Ieder jaar is het weer een regionale happening die precies aansluit op de bedrijvigheid die dit werkgebied zo typeert. Technische bedrijven die ware hoogstandjes bereiken met nieuwe vindingen en dienstverlenende ondernemers die nieuwe concepten weten te bedenken en succesvol op de markt introduceren. Samenwerkingsverbande die inzetten op vernieuwing en innovatie. Het bruist in de regio. Er zijn in de regio ZHZ veel nieuwe initiatieven ondernomen. De jury is dan ook niet bang of er voldoende aanmeldingen van kandidaten zullen zijn voor de Innovatio Award ZHZ 2020. Er is talent in overvloed. U kunt zich vanaf heden aanmelden op de website van Innovation Award ZHZ 2020: www.innovationawardzhz. nl. U kunt ons ook attenderen op kandidaten. Het gaat om technologische en niet-technologische innovaties. Criteria zijn o.a. het ontwikkelen van nieuwe producten, de sterke verbetering van bestaande producten of diensten- en innovatieve processen waarmee producten of diensten worden voortgebracht. Niet technologische innovatie betreft vernieuwing van organisaties, succesvolle samenwerking tussen organisaties, waarbij vernieuwing en verbetering is bereikt. Ga eens na of u wellicht in aanmerking komt voor deze Innovation Award ZHZ. Zo ja, meld u snel aan!

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen