Nathalie Beljaars wint MBO-award

Logo Innovation Award

Nathalie Beljaars wint MBO-award

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Soms hebben stille wateren diepe gronden. Nathalie Beljaars zal niet snel op de voorgrond treden in een groep, zij doet in stilte haar werk. Gedegen en onderzoekend. Bij Nathalie is dit het laatste jaar met haar examenopdrachten wel naar voren gekomen. Een bouwkundige topper.

Nadat zij zich goed heeft verdiept in de opdracht, zal zij de diverse mogelijkheden overwegen en dan de juiste keuze maken. Daarna zal zij met de grootst mogelijke inzet de opdracht gaan uitwerken. Ook de opdrachten die voor haar wat lastiger zijn heeft ze op een goed niveau gemaakt. Ze zal niet schromen om nieuwe wegen in te slaan om haar doel te bereiken. En zal niet opgeven.

Binnen IOB Ingenieursbureau werkt ze met 3D BIM modellen. Op school heeft ze hier een basiscursus in gehad. Tijdens haar examenstage heeft ze deze basiskennis moeiteloos omgezet om een bedreven technisch tekenaar te worden in dit complexe en vernieuwende tekenpakket. IOB heeft een conceptwoning ontwikkeld samen met de projectontwikkelingsafdeling van Vorm Bouw BV; de ‘6D starterswoning’. Deze woning is gericht op flexibiliteit, zonder kostenstijging in ontwerp en uitvoering. Nathalie heeft van IOB de verantwoordelijkheid gekregen om deze conceptwoning in een 3D BIM model te ontwikkelen. En op zodanige manier, dat klantwensen tegen zeer geringe ontwerpkosten verwerkt kunnen worden.

De jury van de Innovatie Award was vooral onder de indruk van het eigen initiatief dat Nathalie toonde tijdens haar stage. Bijvoorbeeld door geheel zelfstandig de besparing te berekenen bij toepassing van ‘oude’ en ‘nieuwe’ tekenmodellen.

Daarnaast heeft de jury van de MBO-award veel waardering voor het initiatief NetwerkLab. Het enthousiasme van docent Frits Silano viel daarbij positief op. Hij kan leerlingen zeer motiveren. Bij de presentatie voor de jury waren ook leerlingen aanwezig en zij lieten dit duidelijk blijken. Vandaar de eervolle vermelding voor leerlingen én leraar.

Er waren in totaal vijf inzendingen voor de Innovatie Award MBO 2015.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen