info@innovationawardzhz.nl
0180-33 16 00

Iv-Infra wint Innovation Award ZHZ 2017

Innovation Award Zuid-Holland Zuid

Over de Award

Uitreiking

De uitreiking van de Innovation Award ZHZ vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 bij het Postillion Hotel in Dordrecht.

Prijzen

Naast de uitreiking van de Innovation Award ZHZ, zijn er ook prijzen voor MBO-studenten die een uitmuntende prestatie op hun leerbedrijf hebben geleverd en zal de Amega Super Stageplaats worden aangeboden. Da Vinci College en Ames zijn onze partners hierbij. Tevens worden namens NexTech enkele scholarships uitgereikt, deze studiebeurzen zijn een financiële injectie voor de technische studie van leerlingen HAVO-VWO.

Voorinschrijving

Op woensdag 14 juni vindt tijdens een feestelijk event de uitreiking plaats van de vierde editie, onder de iets gewijzigde naam Innovation Award ZHZ. De voorinschrijving is vanaf 1 november reeds geopend. Iemand voordragen kan via deze website. Een vakkundige jury zal vervolgens de inzendingen beoordelen en in een later stadium de genomineerde bekendmaken. Neem voor meer informatie contact op met secreataris Arie van den Herik, telefonisch bereikbaar op 06 51 50 84 17 en per e-mail via secretaris@innovationawardzhz.nl.

Partner worden

De organisatie van de Innovation Award ZHZ is in handen van Stichting Ondernemersprijzen Nederland, een samenwerking tussen Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS.  Deze stichting  zet zich in voor het organiseren en promoten van de Innovatie Award zonder enig winstdoel. U kunt de uitreiking van de Innovatie Award 2016 ondersteunen. Dit kan in de vorm van de sponsorpakketen: Basis en Key-sponsor-op maat. Neem voor meer informatie contact op met Hendrik Jan van der Rhee, telefonisch te bereiken via 0180-33 16 00 en per e-mail via info@innovationawardzhz.nl.

Pers

Voor meer informatie over de Innovatie Award kunt u contact opnemen met Hendrik Jan van der Rhee, telefonisch te bereiken via 0180-33 16 00 en per e-mail via info@innovationawardzhz.nl of met secreataris Arie van den Herik, telefonisch bereikbaar op 06 51 50 84 17 en per e-mail via secretaris@innovationawardzhz.nl


Jury

De jury staat onder leiding van Kees-Jan Mes, algemeen directeur van Pon Power, secretarieel ondersteund door Arie van den Herik (Quadraet).
De jury bestaat uit minimaal tien personen en is breed samengesteld.

Kees-Jan Mes
Voorzitter jury

Arie van den Herik
Secretaris Innovation Award ZHZ


Bestuur

Om de Innovation Award ZHZ onafhankelijk, financieel en jaarlijks te borgen is de prijs in een stichting ondergebracht, de Stichting Ondernemersprijzen Nederland. Statutair is eveneens een Raad van Toezicht en Advies, die naast een klankbordfunctie voor het bestuur eveneens adviseert bij de activiteiten die tot de uitreiking van de Innovation Award ZHZ leiden.

Teun Muller
Voorzitter Werkgevers Drechtsteden en voormalig lid van de directie van rederij Muller Dordrecht

Hendrik Jan van der Rhee
Directeur HJ Media Groep en uitgever Drechtsteden BUSINESS, Rijnmond BUSINESS en [IN]SIGHT

Bas Noorland
Directeur bij Koninklijke IHC Holding

René Schoutens
Directeur private banking bij Van Lanschot Bankiers

Niels Wepster
Directeur bij Amega Holding

Arie van den Herik – Secretariaat
Directeur/eigenaar bij Quadraet

 

 

Partners Innovation Award 2017