info@innovationawardzhz.nl
0180-33 16 00

Innovation Award ZHZ 2018

Innovation Award Zuid-Holland Zuid

WOENSDAG 6 JUNI
Jubileumeditie Innovation Award ZHZ
met vernieuwde opzet.

Van der Valk HOTEL ARA, Zwijndrecht

Uitreiking

De uitreiking van de vijfde editie van de Innovation Award ZHZ vindt plaats op woensdag 6 juni 2018 bij het Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht.

Prijzen

Naast de uitreiking van de Innovation Award ZHZ, zijn er ook prijzen voor MBO-studenten die een uitmuntende prestatie op hun leerbedrijf hebben geleverd en zal de Amega Super Stageplaats worden aangeboden. Da Vinci College en Amega zijn onze partners hierbij. Tevens worden namens NexTech enkele scholarships uitgereikt, deze studiebeurzen zijn een financiële injectie voor de technische studie van leerlingen HAVO-VWO.

Voorinschrijving

Op woensdag 6 juni vindt tijdens een feestelijk event de uitreiking plaats van de vijfde editie, onder de naam Innovation Award ZHZ. De voorinschrijving is reeds geopend. Een bedrijf of organisatie dat zich wil aanmelden kan zich vervoegen bij de secretaris van de jury. Vervolgens zal het bedrijf bezocht worden. Tijdens het bezoek zal de inschrijving worden georganiseerd. Een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelen en in een later stadium de genomineerden bekendmaken. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de uitreiking op 6 juni. Neem voor meer informatie of een bedrijfsbezoek contact op met secreataris Arie van den Herik, telefonisch bereikbaar op 06 51 50 84 17 en per e-mail via secretaris@innovationawardzhz.nl.

Partner worden

De organisatie van de Innovation Award ZHZ is in handen van Stichting Ondernemersprijzen Nederland, een samenwerking tussen Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS. Deze stichting zet zich in voor het organiseren en promoten van de Innovatie Award zonder enig winstdoel. U kunt de uitreiking van de Innovation Award 2018 ondersteunen. Dit kan in de vorm van de verschillende sponsorpakketten, zie hieronder. Neem voor meer informatie contact op met Hendrik Jan van der Rhee, telefonisch te bereiken via 0180-33 16 00 en per e-mail via info@innovationawardzhz.nl.

Sponsorpakketten

Sponsorpakket Basis 

 • Een gereserveerde tafel tijdens de uitreiking waaraan een diner voor 10 personen wordt geserveerd, inclusief alle drankjes vooraf, tijdens en na het diner.
 • Vermelding van uw logo op de website van de Innovation Award ZHZ.
 • Vertoning van uw logo tijdens de presentatie op het scherm en op meerdere banners.
 • Bij alle publiciteit in Drechtsteden BUSINESS logovermelding.
 • Sfeerverslag van de uitreiking in Drechtsteden BUSINESS inclusief logovermelding.
 • Logovermelding in de digitale nieuwsbrieven en op social media.


Key-sponsor -op maat-pakket

Naast het sponsorpakket Basis kunnen wij u een key-sponsor -op maat-pakket aanbieden zoals hieronder puntsgewijs aangegeven. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in overleg aan extra sponsoring te doen.

 • Video opnames van genomineerde bedrijven
 • Aankleding van de zaal, tafels en wanden, etc.
 • Verzorgen van ontvangst, registratie, badges en hostesses om naar tafels te begeleiden.
 • Verzorgen van geluid en inrichting/aankleding van podium
 • Sponsoren van de key-speaker
 • Sponsoren van de dagvoorzitter
 • Welkomstdrankje
 • U verzorgt, in overleg met onze organisatie, alle mediapublicaties, naast publicaties in Drechtsteden BUSINESS en verbindt daaraan uw naam. Hiervoor worden naast redactionele artikelen, advertenties geplaatst in regionale en lokale bladen, waaronder drie keer in AD-De Dordtenaar. Daarnaast zoals bij het sponsorpakket Basis omschreven, de dinertafel, sponsorvermeldingen en de gelegenheid tot stemmen. De exacte invulling van het pakket zal uiteraard in overleg worden vastgesteld.

Voor al deze pakketten geldt dat expliciete naamsvermelding mogelijk is en dat tijdens de avond dit door de dagvoorzitter ook expliciet genoemd zal worden, naast inhoud zoals vermeld onder het basispakket.

Pers

Voor meer informatie over de Innovatie Award kunt u contact opnemen met Hendrik Jan van der Rhee, telefonisch te bereiken via 0180-33 16 00 en per e-mail via info@innovationawardzhz.nl of met secreataris Arie van den Herik, telefonisch bereikbaar op 06 51 50 84 17 en per e-mail via secretaris@innovationawardzhz.nl

Jury

De jury staat onder leiding van Kees-Jan Mes, algemeen directeur van Pon Power, secretarieel ondersteund door Arie van den Herik (Quadraet).
De jury bestaat uit minimaal tien personen en is breed samengesteld.

Kees-Jan Mes
Voorzitter jury

Arie van den Herik
Secretaris Innovation Award ZHZ

Bestuur

Om de Innovation Award ZHZ onafhankelijk, financieel en jaarlijks te borgen is de prijs in een stichting ondergebracht, de Stichting Ondernemersprijzen Nederland. Statutair is eveneens een Raad van Toezicht en Advies, die naast een klankbordfunctie voor het bestuur eveneens adviseert bij de activiteiten die tot de uitreiking van de Innovation Award ZHZ leiden.

Teun Muller
Voorzitter Werkgevers Drechtsteden en voormalig lid van de directie van rederij Muller Dordrecht

Hendrik Jan van der Rhee
Directeur HJ Media Groep en uitgever Drechtsteden BUSINESS en Rijnmond BUSINESS.

Bas Noorland
Directeur bij Koninklijke IHC Holding

René Schoutens
Voormalig directeur private banking bij Van Lanschot Bankiers

Niels Wepster
Directeur bij Amega Holding

Arie van den Herik – Secretariaat
Directeur/eigenaar bij Quadraet

 

 

Partners Innovation Award 2018