Uitreiking

De uitreiking van de zesde editie van de Innovation Award ZHZ vond plaats op woensdag 22 mei 2019 bij het Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht.

Prijzen

Naast de uitreiking van de Innovation Award ZHZ, zijn er ook prijzen voor MBO-studenten die een uitmuntende prestatie op hun leerbedrijf hebben geleverd en zal de Amega Super Stageplaats en de Da Vinci Impact Award worden aangeboden. Da Vinci College en Amega zijn onze partners hierbij. Tevens worden namens NexTech enkele scholarships uitgereikt, deze studiebeurzen zijn een financiële injectie voor de technische studie van leerlingen HAVO-VWO.

Voorinschrijving

Op woensdag 22 mei 2019 vindt tijdens een feestelijk event de uitreiking plaats van de zesde editie, onder de naam Innovation Award ZHZ. De voorinschrijving is reeds geopend. Een bedrijf of organisatie dat zich wil aanmelden kan zich vervoegen bij de secretaris van de jury. Vervolgens zal het bedrijf bezocht worden. Tijdens het bezoek zal de inschrijving worden georganiseerd. Een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelen en in een later stadium de genomineerden bekendmaken. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de uitreiking op 22 mei 2019. Neem voor meer informatie of een bedrijfsbezoek contact op met secreataris Arie van den Herik, telefonisch bereikbaar op 06 51 50 84 17 en per e-mail via secretaris@innovationawardzhz.nl.

Partner worden

De organisatie van de Innovation Award ZHZ is in handen van Stichting Ondernemersprijzen Nederland, een samenwerking tussen Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS. Deze stichting zet zich in voor het organiseren en promoten van de Innovation Award zonder enig winstdoel. U kunt de uitreiking van de Innovation Award 2019 ondersteunen. Dit kan in de vorm van de verschillende sponsorpakketten, zie hieronder. Neem voor meer informatie contact op met Hendrik Jan van der Rhee, telefonisch te bereiken via 0180-33 16 00 en per e-mail via info@innovationawardzhz.nl.

Jury

De jury staat onder leiding van Kees-Jan Mes, algemeen directeur van Pon Power, secretarieel ondersteund door Arie van den Herik (Quadraet).
De jury bestaat uit minimaal tien personen en is breed samengesteld.

Kees-Jan Mes
Voorzitter jury

Arie van den Herik
Secretaris Innovation Award ZHZ

Pers

Voor meer informatie over de Innovation Award kunt u contact opnemen met Hendrik Jan van der Rhee, telefonisch te bereiken via 0180-33 16 00 en per e-mail via info@innovationawardzhz.nl of met secreataris Arie van den Herik, telefonisch bereikbaar op 06 51 50 84 17 en per e-mail via secretaris@innovationawardzhz.nl

Bestuur

Om de Innovation Award ZHZ onafhankelijk, financieel en jaarlijks te borgen is de prijs in een stichting ondergebracht, de Stichting Ondernemersprijzen Nederland. Statutair is eveneens een Raad van Toezicht en Advies, die naast een klankbordfunctie voor het bestuur eveneens adviseert bij de activiteiten die tot de uitreiking van de Innovation Award ZHZ leiden.

Teun Muller
Voorzitter Werkgevers Drechtsteden en voormalig lid van de directie van rederij Muller Dordrecht

Hendrik Jan van der Rhee
Directeur HJ Media Groep en uitgever Drechtsteden BUSINESS en Rijnmond BUSINESS.

Bas Noorland
Directeur bij Koninklijke IHC Holding

René Schoutens
Voormalig directeur private banking bij Van Lanschot Bankiers

Niels Wepster
Directeur bij Amega Holding

Arie van den Herik – Secretariaat
Directeur/eigenaar bij Quadraet

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy policy | Sluit
Instellingen