Partners & Sponsors

De Innovation Award ZHZ kent een aantal partners en sponsors. Bedrijven of instanties die deze prijs steunen. Zonder hen zou dit niet mogelijk zijn. Wilt u ook partner of sponsor worden? Dat kan!

Innovation Award

Graag nodigen wij u uit voor de zevende editie van de Innovation Award ZHZ. Een ‘jaarlijks’ terugkerend evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot een regionale prijs. Een initiatief waar overheid, bedrijfsleven en opleidingsinstituten samenwerken om innovatie hoog op de agenda te plaatsen van ondernemers. Innovatieve organisaties doen het significant beter en zijn meer bestand tegen omstandigheden die de continuïteit verstoren.

Naast de uitreiking van de Innovation Award ZHZ 2021 wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan opleiding en scholing van mbo-studenten. Zo reiken wij de ‘Da Vinci Impact Award’ uit en bieden wij talent de ‘Amega Super Stageplaats’ aan. Daarnaast stellen wij vier studiebeurzen op hbo of wo niveau beschikbaar in de vorm van de ‘NexTecH Scholarship’.

De zevende prijsuitreiking zal plaatsvinden in 2021 in de Grote Kerk te Dordrecht. Het belooft een grote en feestelijke happening te worden. Daarnaast vinden er in de maanden voorafgaande aan de prijsuitreikingen een aantal regionale activiteiten plaats. Op deze website kunt u alle informatie vinden over de Innovation Award ZHZ 2021 en de eerdergenoemde prijzen.

De Innovation Award ZHZ is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden, regionale overheid en Port of BUSINESS en wordt breed gedragen door bedrijven, ondernemersverenigingen, instellingen, beroepsonderwijs, regionale en lokale overheid. Dit komt onder meer tot uiting in een divers samengesteld bestuur, een deskundige jury, een collectief van kennis- en businesspartners en een ervaren Raad van Toezicht.

Wilt u zich aan dit belangrijke evenement verbinden als sponsor? Neem dan contact op met de organisator van de Innovation Award ZHZ 2021. Ook kunt u zichzelf, of iemand anders die u geschikt acht, aanmelden bij de secretaris van de jury. U vindt de contactgegevens hier.

Partners

Logo da Vinci college
Logo Nextech
Logo Amega
Logo Innovation Award

Sponsors

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen