Innovation Awards

Graag nodigen we u uit voor de 6e editie van de Innovation Award 2019! Wie wordt de opvolger van Netics, de trotse winnaar van 2018! Ruim 300 aanwezigen waren, onder het genot van een heerlijk diner, getuige van een sfeervolle uitreiking!

Naast de uitreiking van deze Award werd er ook ruim aandacht besteed aan talentvolle leerlingen van het Da Vinci College. Ook werd er wederom een SUPER-stageplaats beschikbaar gesteld door Amega.

Bestuursleden van NexTech reikten vier scholarships (studiebeurzen) uit aan HAVO-VWO scholieren die geselecteerd waren op basis van een “technisch” profielwerkstuk.

Dit jaar presenteren we u een extra feestelijke editie op een zeer bijzondere locatie!

Meldt u aan als sponsor of potentiele kandidaat voor de Award, Alle info vindt u op deze website!

De Innovation Award ZHZ is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Port of BUSINESS en mag zich inmiddels verheugen in een breed draagvlak bij bedrijven, instellingen en de regionale en lokale overheden. Dit komt onder meer tot uiting in een divers samengesteld bestuur, een deskundige jury, een collectief van kennispartners en een ervaren Raad van Toezicht.

Partners

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy policy | Sluit
Instellingen