Scholarships NexTecH

Innovation Award 2018

Scholarships NexTecH

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Tijdens het evenement werden de Scholarships door Astrid Kee en Bert Bult van NexTecH uitgereikt. De gelukkigen zijn Niels Burgers van het Insula College, Tristan Heijkoop van het Dalton College en Ewoud Cornelissen, Karlijn Peters en Niem Schneider van het Johan de Witt College, die de Scholarship delen.

Om technici voor de regio te behouden zijn de scholarships ingesteld. Elk jaar kent NexTecH Scholarships toe, elk ter waarde van € 8.400 gedurende een studieperiode van vier jaar. Ze zijn voor Havo- of VWO-scholieren die een profielwerkstuk hebben gemaakt op het gebied van techniek en het bestuur van NexTecH door middel van een motivatiebrief hebben overtuigd. Astrid Kee en Bert Bult zijn van menig dat de profielwerkstukken van de winnende studenten er duidelijk bovenuit staken en van hoge kwaliteit waren.

NexTecH Scholarship

NexTecH bestaat 100 jaar en levert een actieve bijdrage aan de technologische en innovatieve ontwikkeling in de regio Zuid-Holland Zuid. Ze stelt daarom onder andere financiële middelen beschikbaar aan jongeren die kiezen voor een technische studie, in de vorm van het NexTecH Scholarship. De vorm van het Scolarschip is een studiebeurs verspreid over 4 jaar om een technische opleiding te volgen aan hbo of wo.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen