Studenten winnen Scholarship

Innovation Award 2017

Studenten winnen Scholarship

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Zuid-Holland Zuid bruist van het technische talent. Omdat NexTecH dat graag zo houdt en mogelijk nog verbetert, stelt zij onder meer studiebeurzen beschikbaar aan gemotiveerde jongeren die kiezen voor een technische vervolgstudie. Tijdens het diner reikten Bert Bult en Andre Boer de studiebeurzen uit aan deze talentvolle studenten.

Jelle Bezemer, Mike Spek, Anna Bakker, Tim Groeneweg, Lotte Vermeulen, Nadine Schellekens en Sanne van der Sluijs wisten de jury te overtuigen met hun uitstekende profielwerkstuk op het gebied van techniek en een prima motivatiebrief. Daarvoor ontvingen zij vier Scholarships, elk ter waarde van jaarlijks € 2.100 gedurende een studieperiode van vier jaar.

Voordat er tot de uitreiking van de cheques en bloemen werd overgegaan, gaven de studenten via een video toelichting op hun profielwerkstuk. Daarin was te zien dat alle studenten al op jonge leeftijd geïnteresseerd waren in techniek. Daarnaast viel hun passie en motivatie op. “De Scholarships zullen de studenten een extra steuntje in de rug geven om een mooie toekomst tegemoet te gaan,” aldus de heren van de jury Bert Bult en André Boer

En ze spraken nog meer lovende woorden. “De studenten zijn geselecteerd uit 20 profielwerkstukken. Niet alleen hun profielwerkstukken vielen in de smaak, maar ook de motivatiebrieven zijn uitmuntend te noemen door de sociale en maatschappelijke insteek die erin terug te vinden is. Wat ons betreft zijn ze daar allemaal op hun eigen manier in geslaagd.”

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen