Super Stage Amega

Innovation Award 2018

Super Stage Amega

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Voorgaande schooljaren wonnen Sylvia Goud en Rinske Klomp de ‘Amega Super Stage’. Dit jaar viel de eer te beurt aan de talentvolle student Raymond van Driel van het Da Vinci College. Hij kreeg de Super Stage bij Amega en de daarbij horende oorkonde aangeboden door Suzanne Kuiper (HR-directeur Amega groep).

Niet zomaar een stage

Als introductie werd er een video gepresenteerd met een terugblik op een Super Stage bij Amega. Hieruit blijkt dat het niet zomaar een stage is, maar een stage die ergens toe kan leiden. Naast dat de studenten de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met verschillende activiteiten en afdelingen, kunnen zij zich ook goed voorbereiden op de keuze voor het beroep dat de eerste stap zal vormen in hun carrière.

Succesvolle student

Raymond van Driel kreeg van Suzanne Kuiper te horen kreeg dat als succesvolle student op het Da Vinci College is uitgekozen voor de Amega Super Stage. “Op school ben je opgevallen door het positieve effect dat je op de groep hebt en je ambities.” Raymond gaf aan zin te hebben in de stage en ervan droomt een goede monteur te worden en het liefst met auto’s van het merk Volkswagen aan de slag gaat. En ook daarvoor is Raymond bij Amega aan het goede adres.

Technisch talent

Amega investeert al jarenlang in toekomstig talent. Zij vindt het belangrijk om scholieren de mogelijkheid te bieden praktijkervaring op te doen. Als één van de grootste werkgevers van de regio is Amega altijd op zoek naar gemotiveerde werkgevers. De prima werksfeer en uitdagende werkzaamheden maken het aantrekkelijk om voor Amega te werken en stage te lopen. Een jong technisch talent zoals Raymond van Driel is dan ook van harte welkom bij Amega.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen