Superstage plaats bij Amega voor Rinse Klomp

Innovation Award 2017

Superstage plaats bij Amega voor Rinse Klomp

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Jong technisch talent wint prijs

Als talentvolle student krijgt Rinse Klomp een superstage plaats aangeboden bij Amega. Hij neemt het stokje over van Sylvia Goud die haar superstage bekroond zag worden met een baan.

Als introductie zien we een video van Sylvia Goud tijdens haar stageperiode. Ze doorliep elke vestiging van de groeiende organisatie binnen de automotive branche. Met onder meer het dealerschap van 8 toonaangevende automerken waaronder Volkswagen, Audi, Volvo en Opel, schadebedrijven en een bedrijfswageninrichter viel er voor Sylvia heel wat ervaring op te doen en te ontdekken.

Gemotiveerde medewerkers

Als één van de grootste werkgevers in de regio is Amega altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ervaren vakmensen maar ook jonge mensen die net van school zijn gekomen of stagiaires. De prima werksfeer en uitdagende werkzaamheden maken het aantrekkelijk om voor Amega te werken. De Koning: “De sleutel van ons succes zijn onze gemotiveerde medewerkers. Daarom hebben wij Sylvia graag in dienst genomen. Met haar instelling ligt er een gouden toekomst binnen ons bedrijf. Wij verwachten dat zij een mooie bijdrage aan onze organisatie kan leveren.”

Jonge technisch talent

Nu is het de beurt aan Rinse Klomp om de superstage te doorlopen en net als Sylvia alle afdelingen en onderdelen van het bedrijf te leren kennen. Als talentvolle student van het Da Vinci College ontving hij de bijbehorende oorkonde van directeur Amega Groep, Leen de Koning. “Samen met het Da Vinci College hebben wij besloten het jonge technische talent voor de prijs in aanmerking te laten komen. En ook Rinse is weer een super iemand,” aldus De Koning. Hierop zei Rinse Klomp: “Dit is een stage om met beide handen aan te pakken, ik heb er zin in om er een succes van te maken.”

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen