Veel animo voor partnerdiner Innovation Award met Mona Keijzer

Innovation Award 2019

Veel animo voor partnerdiner Innovation Award met Mona Keijzer

Posted by: HJ Media Groep Category: Geen categorie Comments: 0

Het is inmiddels een traditie dat voorafgaand aan de uitreiking van de Innovation Award ZHZ een partnerdiner wordt georganiseerd. Dit jaar stond het diner op maandag 21 januari 2019 gepland bij Restaurant Le Barrage te Alblasserdam. Keynote spreker was Mona Keijzer. De staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat gaf aan de Innovation Award ZHZ een goed initiatief te vinden. “Houd dat vol!”

Na een bezoek aan jachtenbouwer Oceanco in Alblasserdam schoof Mona Keijzer aan tafel bij het partnerdiner. Omringd door ondernemers en bestuurders uit de regio sprak ze haar bewondering uit voor de organisatie van de Innovation Award ZHZ en het mooie bedrijf Oceanco. “Wow! Wat een prachtig bedrijf. Als overheid mogen we trots zijn op zulke innovatieve ondernemers in Nederland.”

Samenwerking
Omdat Nederland wereldwijd één van de meest innovatieve landen is en dat moet blijven heeft de overheid het Topsectoren beleid ontwikkeld. Een topsector is een sector waar het Nederlandse bedrijfsleven in uitblinkt. “Het is een maatschappelijke uitdaging om met elkaar nieuwe producten en diensten te bedenken en antwoorden te vinden op de grote vraagstukken die op ons pad komen. Daar hebben we ondernemers voor nodig en daarom onderstrepen we de belangrijkheid van de creatieve industrie in Nederland,” aldus Keijzer. Samenwerken is volgens Keijzer hierbij van belang. “Samenwerking tussen de bedrijven maakt ook de regio sterker, de duurzaamheidsfabriek in Dordrecht is hier een mooi voorbeeld van.” Tot slot ging Keijzer in op de betekenis van het elkaar ontmoeten. “Op dit soort bijeenkomsten hebben ondernemers de kans om met elkaar in contact te komen. Voor je het weet heb je een contract gesloten of nieuwe interessante contacten gelegd.”

Sponsort u mee?
Uit het animo voor het partnerdiner blijkt dat de ondernemers en bestuurders dit onderschrijven. En ook de Innovation Award ZHZ mag zich inmiddels verheugen op een breed draagvlak van bedrijven, instellingen en regionale en lokale overheden. Voorzitter Teun Muller legde de genodigden tijdens een ‘dining experience’ uit wat ze de zesde editie van de uitreiking van de Innovation Award ZHZ op 22 mei 2019 kunnen verwachten. “Tijdens een levendige bijeenkomst bij Hotel Ara Van der Valk in Zwijndrecht kunnen de gasten genieten van een gevarieerd en actief programma. Naast de uitreiking van de Innovation Award ZHZ zullen tevens de scholarships van NexTecH, de prijs voor Amega stagiair van het jaar en de Da Vinci Impact Award. Omdat innovatie voor bedrijven de enige manier is om te excelleren en omdat er buiten de regio nog bekender mag worden wat voor mooie innovaties er plaatsvinden hoop ik dat nog meer belangstellenden zich als partner aanmelden. Sponsort u mee?”

De Innovation Award ZHZ is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Port of BUSINESS.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen