info@innovationawardzhz.nl
0180-33 16 00

Innovation Award ZHZ 2018

Innovation Award Zuid-Holland Zuid

WOENSDAG 6 JUNI
Jubileumeditie Innovation Award ZHZ
met vernieuwde opzet.

Van der Valk HOTEL ARA, Zwijndrecht

Winnaar 2017 Innovation Award 2017

Woensdag 14 juni vond de vierde uitreiking plaats van de Innovation Award ZHZ 2017. Wederom in een sfeervol en ruim gevulde zaal van het Postillion in Dordrecht! De ruim 300 aanwezigen waren getuige van een wederom indrukkende winnaar, nl IV-Infra uit Sliedrecht met een uniek concept genaamd: “Proefbelasten van bestaande bruggen”. Een innovatie die inmiddels zijn waarde in de markt heeft bewezen. Veth Propulsion uit Papendrecht werd eervol tweede.

Bekijk de fotoimpressie van de Innovatie Award uitreiking 2017.

Winnaar Innovatie Award 2016

Woensdag 1 juni vond tijdens een sfeervolle en feestelijke bijeenkomst in het Postillion Hotel Dordrecht de uitreiking plaats van de Innovatie Award 2016. De winnaar van deze prestigieuze prijs is BFT Transport uit Zwijndrecht geworden. Het bedrijf ontwikkelde de Vaporsol Vaitec Gaswasinstallatie (Vaitec) om de emissie van gevaarlijke stoffen van ontgassende schepen te reduceren tot aanvaardbare milieu- en gezondheidsnormen.

Bekijk de fotoimpressie van de Innovatie Award uitreiking 2016.

db-innovatie-award-2016-11

Winnaar Innovatie Award 2015

In 2015 werd voor de tweede maal de Innovatie Award Drechtsteden uitgereikt. Winnaar werd Cofano Software Solutions uit Sliedrecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in managementondersteunende bedrijfssoftware met betrekking tot projectplanning, resourcemanagement, financiën en procesinformatie.
Jan Peter Balkenende reikte de Innovatie Award uit tijdens een feestelijk diner in het Postillion Hotel Dordrecht. Cofano Software Solutions kreeg de voorkeur boven de andere genomineerden; Danser Group en Livable.

Bekijk de fotoimpressie van de Innovatie Award uitreiking 2015.

ia-106

Winnaar Innovatie Award 2014

Op donderdag 19 juni 2014 vond de eerste uitreiking plaats van de Innovatie Award. Winnaar van deze prestigieuze prijs was Holland Warmte met de Maritime Booster.

Bekijk de fotoimpressie van de Innovatie Award uitreiking 2014.

De Maritime Booster is de kleinste professionele olie gestookte ketel ter wereld. Bij de cv-ketel kan de rookgasafvoer zonder geluidsdemper direct door de huid van het schip worden geplaatst. Door zijn compacte afmetingen behoort de maritime booster tot de kleinste professionele cv ketels die praktisch overal toepasbaar is.

Partners Innovation Award 2018